Още 19 българи от Ивицата Газа се прибраха у нас. С

...
Още 19 българи от Ивицата Газа се прибраха у нас. С
Коментари Харесай

Бяхме потънали в тъга и чакахме смъртта: Още 19 българи се прибраха от Ивицата Газа

Още 19 българи от Ивицата Газа се прибраха у нас. С полет от Италия до летище София се върнаха у дома и трите деца, които бяха в неопределеност. Те се издирваха в региона, в който падна бомба.

 

Само преди 15 дни желанието на Таер да види трите си деца изглеждаше невероятно.

За семейство Алшарафи 4 ноември се трансформира датата, която ще запомнят и ще честват след години. " Не мога да опиша какъв брой се веселя. Най-накрая ги видях, популярност Богу, че са добре. Просто нямам думи! Най- най-после си пристигнаха! Много съм признателен на нашето посолство, на посланика, на всички хора, които помогнаха ", сподели Таер Алшарафи.

Башар на 7 година, Зен на 5 година, Мохамед на 6 месеца и майка им Ясмин са избавени. От през днешния ден повече няма да броят бомбите над главите си. Но сигурно дълго ще помнят дните във войната.

 

" Изморена съм от всичко. От неналичието на вода, ток, от фосфора. Бомбардираха на всички места. Беше извънредно! Бяхме потънали в горест и чакахме гибелта. Постоянно. Всяка секунда. Сега, в този момент съм добре и благодаря на всички ", съобщи Ясмин Алшарафи.

Сахар и 3-месечното ѝ бебе също са избавени. " Това не е елементарна война. Това е злополука. Бях с бебето си там. То заслужава по-добър живот. Тръгвах, връщах се, лутах се, нямаше място, където сме в сигурност. Понякога даже не можех да рева. Усещах стараха по цялото си тяло. Дори не можех да ходя от боязън ", споделя тя=

 

Източник NOVA

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР